De passie van Utah Fertility Center is om gezinnen te creëren. De internationaal erkende dokteren en de uitstekende IVF geboortecijfers, trekken patiënten uit heel de wereld aan. We hebben een van de grootste en meeste diverse eiceldonordatabases met meer dan 250 gescreende & gekwalificeerde donoren. Daarnaast hebben we een ultramodern en innovatief laboratorium en dit maakt het eenvoudig te begrijpen waarom mensen kiezen voor Utah Fertility Center. Onze vriendelijke patiëntcoördinatoren staan klaar om u het hele traject te begeleiden, stap voor stap. Utah Fertility Center heeft al duizenden patiënten geholpen om hun droom te verwezenlijken. We kunnen u bureau’s voor draagmoeders, psychologische diensten en juridische diensten aanbevelen om u door het traject te begeleiden. Utah is één van de grootste staten met 5 geweldige nationale parken, eersteklas ski resorts, en natuurlijke wonderen die u nergens anders ter wereld kan vinden. Geniet van theater, shoppen, musea, lekker eten en nog veel meer.

 

Utah Fertility Centre Internationale diensten

 • IVF (In-Vitro Fertilisatie)
 • Cryo-Embryo transfer
 • Eiceldonatie
 • Draagmoederschap
 • LGBTQ familie planning
 • Genetische testen

Wat is in-vitrofertilisatie (IVF)?
In Vitro Fertilisatie (IVF) is het proces waarbij de vrouw met medicijnen wordt gestimuleerd om meerdere eicellen te laten groeien in de eierstokken. Onder verdoving worden de eicellen dan via de vagina geoogst met behulp van een sonogram-geleide naald. Vervolgens wordt er sperma aan de eicellen toegevoegd om de bevruchting mogelijk te maken. De bevruchte eicellen worden enkele dagen later in de baarmoeder geplaatst of er wordt een cryo-embryotransfer op een later tijdstip gepland.

Cryo-Embryo transfer
Koppels die overtollige embryo’s hebben of PGT-A (chromosoomonderzoek op de embryo’s) wensen hebben gecryopreserveerde embryo’s voor toekomstig gebruik. Embryocryopreservatie is een routinewerk geworden binnen de geavanceerde reproductieve technologie (ART) klinieken.

Bij een cryo-embryotransfercyclus wordt de baarmoeder voorbereid met zowel oestrogeen- als progesteronhormonen. Dit is om de baarmoeder ontvankelijk te maken. Deze hormonale voorbereiding duurt gemiddeld 3 tot 4 weken. Tijdens deze periode worden zowel het hormoongehalte als het baarmoederslijmvlies gecontroleerd om een optimale ontvankelijkheid van de baarmoeder te garanderen. Gecryopreserveerde embryo’s worden dan ontdooid en teruggeplaatst in de baarmoeder. Ongeveer 95% van de embryo’s overleeft het vries-dooi proces. Een zwangerschapstest kan 10 dagen na de embryotransfer gedaan worden.

Eiceldonatie
Utah Fertility Center heeft een uitstekend eiceldonorprogramma. We hebben meer dan 250 gekwalificeerde donoren in onze eigen database. Omdat we onze eigen interne eiceldonorlijst hebben, krijgt u geen extra kosten voor een eiceldonoragentschap. Dit kan veel geld schelen. U heeft ook de mogelijkheid om een bekende donor te gebruiken zoals een zus of een vriendin. Veel van onze eigen donoren bieden ook niet-anonieme donatie aan. Onze eiceldonorcoördinator kan u helpen bij het kiezen van de meest geschikte donor voor u. Als u de voorkeur geeft aan een eiceldonor van een bureau, faciliteren wij dat proces graag.

Het succespercentage is zeer hoog bij een eiceldonatiecyclus. Vaak wordt een zwangerschapspercentage van 75% bereikt en een percentage van 65% van baby-take-home bij een traject met een verse embryotransfer. Meestal zijn er ook embryo’s die later kunnen worden teruggeplaatst, een cryo-embryotransfer.

Tijdens de eiceldonatiecyclus gebruikt de eiceldonor vruchtbaarheidsmedicijnen om een superovulatie te realiseren. Meestal levert een donatie tussen 15 en 40 eicellen op. Met standaard IVF-technieken worden de eicellen bevrucht met het sperma. We zullen uw baarmoeder ontvankelijk maken voor de cyclus van de eiceldonor, of we plannen een cyclus voor de overdracht van ingevroren embryo’s voor u – of voor uw draagmoeder.

Dr. Russell Foulk leaning against a brick wall, smiling

De wereldwijde diensten van Utah Fertility Centre worden geleid door Russell A. Foulk, MD. Al meer dan 25 jaar zet Dr. Foulk zich in om gezinnen te helpen bij het vinden van een succesvolle behandeling dmv IUI, IVF, eiceldonatie en draagmoederschap.

Evenementen
Binnenkort: Meer internationale webinars over het creëren van families door IVF, eiceldonatie, en draagmoederschap.- Ontmoet de experts en stel live vragen- Neem contact op voor meer informatie over toekomstige evenementen.
 
Neem Contact Op
Neem contact op en boek een gratis consultatie met een van onze internationale coördinatoren:

  Wij delen of verkopen deze informatie niet. Door dit in te vullen geeft u toestemming om email van ons te ontvangen en ook berichten over evenementen van Utah Fertility Center.

  Draagmoederschap
  Een draagmoeder (Gestational Carrier – GC) is een vrouw die zich vrijwillig aanbiedt om zwanger te zijn voor iemand anders die geen kind kan dragen. Een draagmoeder is geen traditionele “surrogaat moeder”, want een surrogaatmoeder is iemand die haar eicellen doneert en vervolgens zelf het kind draagt. In het geval van draagmoederschap is de vrouw die de zwangerschap doet op geen enkele manier biologisch of genetisch verwant aan het kind – ze biedt alleen een verzorgende omgeving in de vorm van een baarmoeder. Zo kan het kind veilig groeien gedurende de zwangerschapsperiode van 40 weken. De eicellen en het sperma zijn afkomstig van de toekomstige ouders (of eiceldonor en/of spermadonor). De bevruchting vindt plaatst in het laboratorium en vervolgens wordt het embryo (of de embryo’s) in de baarmoeder van de draagmoeder geplaatst.
  Internationaal werkt Utah Fertility Center samen met initiële ouders van over de hele wereld. We werken ook samen met veel draagmoederagentschappen in de Verenigde Staten en Canada. Een draagmoeder kan overal in de Verenigde Staten of Canada wonen en de embryotransfer laten uitvoeren bij Utah Fertility Center.

  LGBTQ Familie planning
  Ouderschap is een unieke reis voor iedereen en wij streven ernaar om die reis zo probleemloos en comfortabel te laten verlopen. Onze reproductieve specialisten en medewerkers zijn er om u te helpen met uw behoeften, of het nu gaat om donorsperma, donoreicellen of een draagmoeder. Intra-uteriene inseminaties of in-vitrofertilisatie kunnen nodig zijn voor het stichten van een LGBTQ-gezin, en wij helpen graag alle paren en/of individuen bij het zwanger worden.

  Fertiliteitsbehandeling voor lesbische koppels
  Intra-uteriene inseminaties (IUI) of in-vitrofertilisatie (IVF) met behulp van donorsperma zijn typische behandelingen voor lesbische paren die zwanger willen worden. Wij kunnen uw opties tijdens een gesprek bespreken en zowel uw medische voorgeschiedenis als die van uw partner bekijken om te bepalen welke behandelingsoptie voor u het beste zou kunnen zijn. Wij kunnen u helpen beslissen wiens eicellen u wilt gebruiken en wie de baby zal dragen.

  Behandeling voor homostellen
  In-vitrofertilisatie (IVF) en voortplanting door derden zijn behandelingen die worden gebruikt voor homoparen, waarbij ook eiceldonatie en draagmoederschap worden toegepast. Uw arts zal de nodige stappen bespreken tijdens een vruchtbaarheidsconsult. Sperma dat voor de behandelingen zal worden gebruikt, moet een sperma-analyse ondergaan en door de FDA worden getest. Eiceldonoren kunnen familieleden of vrienden zijn, of ze kunnen worden geselecteerd uit onze uitgebreide donordatabase. Utah Fertility Center werkt samen met vele draagmoederagentschappen in de VS en Canada. We zullen belangrijke beslissingen met u doornemen, zoals wiens sperma te gebruiken en wie u zou kunnen kiezen als eiceldonor of draagmoeder. Utah Fertility Center heeft duizenden internationale LGBTQ gezinnen bijgestaan om hun dromen te verwezenlijken.

  Genetische testen
  Preïmplantatie Genetische Testing (PGT-A) is een geavanceerde procedure die in combinatie met In-vitrofertilisatie (IVF) wordt gebruikt om de embryo’s te selecteren die geen chromosoomafwijkingen en specifieke genetische afwijkingen hebben, voor de terugplaatsing in de baarmoeder.

  PGT-A – Preïmplantatie Genetische Screening
  Een normaal embryo heeft 23 paar chromosomen, 46XX of 46XY. Een van de meest voorkomende afwijkingen is het syndroom van Down, een aandoening met 47 chromosomen, waaronder een extra chromosoom 21. Met de huidige technologie kunnen we een embryo evalueren en bevestigen dat het een normaal aantal chromosomen heeft voordat het wordt teruggeplaatst in de baarmoeder. We kunnen met deze tests ook het geslacht van de embryo’s bepalen.
  Het succespercentage van IVF is hoger en het aantal miskramen is aanzienlijk gedaald dankzij het overbrengen van genetisch normale embryo’s.

  Evenementen
  Registreer hier om je aan te melden voor deelname aan een evenement.

   

  Om te starten of meer te weten te komen over Utah Fertility Center, neem dan contact op met uw patiëntcoördinator. We horen graag van u!

  Testimonial:

  Kom snel terug om de testimonials te lezen!

   

  Utah Show Case
  Utah Show Case
  Utah Show Case
  Utah Show Case
  Utah Show Case